Boek te koop

Home Boek te koop

Na een jaar hard werken is sinds maart 2019 mijn fotoboek “Gouda in the picture” klaar en te koop. Het boek bevat originele door mij gemaakte foto’s van Gouda.
Iedere stad is uniek en heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Met behulp van mijn passies voor architectuur- en nachtfotografie heb ik er naar gestreefd de schoonheid en diversiteit van de prachtige stad Gouda onder de aandacht te brengen van zowel de inwoners van de stad, als de mensen die Gouda met een bezoek vereren of op andere wijze geïnteresseerd zijn in de mooie plekken van deze stad.

Voor mensen in en rond Gouda is het boek voor € 12,95  te koop bij een aantal winkels in Gouda, te weten:
– boekhandel Verkaaik, Lange Tiendeweg 35, Gouda
– The Gouda Shop, Lange Tiendeweg 96, Gouda
– boekhandel Smit, Korte Tiendeweg 19, Gouda
– in de winkel van de Sint Janskerk, Achter de Kerk 2, Gouda
– Bruna, Nieuwe-Marktpassage 6, Gouda

Verder is het boek voor dezelfde prijs, incl. btw, bij mij te bestellen door mij even een mailtje te sturen via het contactformulier.

fotoboek gouda in the picturefotoboek